Trwa ładowanie...
d3ldf6c
08-05-2015 13:16

Golonka pieczona z ziołami

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d3ldf6c
Składniki
  • - Golonka pieczona ZM Pekpol
  • - świeże zioła: rozmaryn, oregano, pietruszka
  • - kilkanaście ziarenek zielonego pieprzu
  • Składniki na sos śmietanowo – musztardowy:
  • - 3 łyżki musztardy sarepskiej
  • - 2 łyżki śmietany 12%
Przepis

Golonkę kładziemy na ruszt i układamy na niej gałązki ziół oraz obsypujemy zielonym pieprzem. Grillujemy z obu stron aż zarumieni się na złoty kolor. Golonka świetnie smakuje z sosem musztardowo – śmietanowym albo po prostu z chrzanem.

Przepis dodał użytkownik gastrosfera

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3ldf6c
d3ldf6c
d3ldf6c
Więcej tematów
d3ldf6c