Trwa ładowanie...
d2mlbg7
08-05-2015 13:16

Golonka pieczona z ziołami

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d2mlbg7
Składniki
  • - Golonka pieczona ZM Pekpol
  • - świeże zioła: rozmaryn, oregano, pietruszka
  • - kilkanaście ziarenek zielonego pieprzu
  • Składniki na sos śmietanowo – musztardowy:
  • - 3 łyżki musztardy sarepskiej
  • - 2 łyżki śmietany 12%
Przepis

Golonkę kładziemy na ruszt i układamy na niej gałązki ziół oraz obsypujemy zielonym pieprzem. Grillujemy z obu stron aż zarumieni się na złoty kolor. Golonka świetnie smakuje z sosem musztardowo – śmietanowym albo po prostu z chrzanem.

Przepis dodał użytkownik gastrosfera

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2mlbg7
d2mlbg7
d2mlbg7
Więcej tematów
d2mlbg7

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj