Trwa ładowanie...
d2ech0e
22-06-2015 14:35

Gazpacho – zupa na zimno w upalne dni

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d2ech0e
Składniki
  • Cztery świeże pomidory
  • Paczka Crispy Natural Pomidor z bazylią i oregano
  • Zielona papryka
  • Żółta papryka
  • Cebula
  • Ząbek czosnku
  • Szklanka soku pomidorowego
  • Oliwa z oliwek
  • Sól pieprz do smaku
Przepis

Z pomidorów i papryki usuń nasiona. Wszystkie składniki dokładnie zmiksuj następnie dodaj sok pomidorowy oraz sól i pieprz do smaku. Wstaw zupę do lodówki minimum na 2-3 godziny. Przed podaniem skrop oliwą z oliwek i posyp skruszonymi chipsami Crispy Natural, które nadadzą zupie chrupiącego akcentu.

Przepis dodał użytkownik anoli2906

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2ech0e
d2ech0e
d2ech0e
Więcej tematów
d2ech0e

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj