Trwa ładowanie...
dp3d57e
12 listopada 2008, 18:12

Filety w karmelu

Przepis
Oceń jako pierwszy:
dp3d57e
Składniki
  • 1 łyżka Jarzynki
  • 4 filety z kurczaka
  • 1 łyżka cukru
  • 2 łyżki masła
  • 4 ząbki czosnku
Przepis

Filety natrzeć Jarzynką. Karmel: na patelni smażyć cukier na brązowo, dodać masło i czosnek, następnie filety. Dusić pod przykryciem 20 minut. Podawać z ziemniakami pure lub pieczywem.
Czas oczekiwania: 20 minut.

Przepis dodał użytkownik Gosia25

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dp3d57e
dp3d57e
dp3d57e
Więcej tematów
dp3d57e

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj