Trwa ładowanie...
d2wit3e
10-01-2014 14:44

Fasola z chili i serem

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d2wit3e
Składniki
  • 1 puszka 425ml czerwonej fasoli „Gotowane na Parze” Bonduelle
  • 1 cebula
  • 1 łodyga selera naciowego
  • 2 ząbki czosnku
  • 60g wędzonego boczku
  • 1 puszka pomidorów pelati
  • 1/2 łyżeczki suszonego oregano
  • 50 g sera typu cheddar
  • Olej do smażenia
Przepis

Na oleju podsmażyć pokrojone w kostkę: boczek, cebulę i seler, dodając wyciśnięty czosnek. Dodać pomidory, fasolę i oregano. Zagotować.Przełożyć do naczynia żaroodpornego, posypać serem cheddar i zapiec w piekarniku.

Przepis dodał użytkownik Bonduelle

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2wit3e
d2wit3e
d2wit3e
Więcej tematów
d2wit3e

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj