Trwa ładowanie...
d4mcc0w
2 grudnia 2014, 14:51

Czarne hiszpańskie oliwki ze świeżym szpinakiem

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d4mcc0w
Składniki
  • czarne hiszpańskie oliwki, pokrojone anchois, oliwa z oliwek extra virgin, pieprz, ocet jabłkowy, podsmażony czosnek, szpinak, sól
Przepis

Wymieszaj ocet jabłkowy z oliwą z oliwek, pieprzem i solą. Dodaj pokrojone anchois i wymieszaj wszystko z liśćmi szpinaku. Po dokładnym wymieszaniu dodaj czarne hiszpańskie oliwki. Dobra rada: Jeśli lubisz – możesz dodać posiekany koper – będzie doskonale pasował!

Przepis dodał użytkownik Natalia

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4mcc0w
d4mcc0w
d4mcc0w
Więcej tematów
d4mcc0w

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj