Trwa ładowanie...
d43mbph
27-01-2009 19:40

Cielęcina w warzywach

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d43mbph
Składniki
  • Jarzynka WINIARY, 2 łyżki
  • sznycle cielęce, 4 sztuki
  • włoszczyzna bez kapusty, 1 pęczek
  • pieczarki, 250 gramów
  • tłuszcz, 1 łyżka
  • majeranek, 1 łyżka
Przepis

Sznycle natrzeć Jarzynką. Włoszczyznę oczyścić, pokroić w słupki. Pieczarki pokroić w plasterki, podsmażyć na tłuszczu. Naczynie żaroodporne natłuścić, ułożyć warzywa, sznycle i pieczarki. Posypać majerankiem. Dusić pod przykryciem ok. 30 min.

Przepis dodał użytkownik zagadkaa21

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d43mbph
d43mbph
d43mbph
Więcej tematów
d43mbph