Trwa ładowanie...
d431wxh
27 stycznia 2009, 19:40

Cielęcina w warzywach

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d431wxh
Składniki
  • Jarzynka WINIARY, 2 łyżki
  • sznycle cielęce, 4 sztuki
  • włoszczyzna bez kapusty, 1 pęczek
  • pieczarki, 250 gramów
  • tłuszcz, 1 łyżka
  • majeranek, 1 łyżka
Przepis

Sznycle natrzeć Jarzynką. Włoszczyznę oczyścić, pokroić w słupki. Pieczarki pokroić w plasterki, podsmażyć na tłuszczu. Naczynie żaroodporne natłuścić, ułożyć warzywa, sznycle i pieczarki. Posypać majerankiem. Dusić pod przykryciem ok. 30 min.

Przepis dodał użytkownik zagadkaa21

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d431wxh
d431wxh
d431wxh
Więcej tematów
d431wxh

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj