Trwa ładowanie...
d42ry4s
28-02-2014 08:18

Ciasto jogurtowe z migdałami

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d42ry4s
Składniki
  • 3/4 szklanki mąki,
  • 90 g jogurtu naturalnego,
  • 2 łyżki cukru,
  • 1/4 szklanki oleju ,
  • 2 łyżki syropu klonowego,
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia,
  • 1 jajko,
  • 50 g płatków migdałów
Przepis

Jogurt mieszamy z jajkiem. Następnie dodajemy mąkę, proszek do pieczenia, olej, syrop klonowy, cukier. Dokładnie mieszamy i przelewamy do przygotowanej małej keksówki. Piekarnik nagrzewamy do 180 stopni i pieczemy ok 30-35 minut / do suchego patyczka/.

Przepis dodał użytkownik Aniolywkuchni-blogkulinarny

Podziel się opinią

1

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d42ry4s
d42ry4s
d42ry4s
Więcej tematów
d42ry4s

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj