Trwa ładowanie...
d1y1428
12 grudnia 2009, 23:00

Chlebowe kulki łososiowe

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d1y1428
Składniki
  • 50 dag fileta z łososia
  • przyprawa do ryb
  • pól cytryny
  • 8 kromek chleba tostowego
  • pęczek koperku lub pietruszki
  • 2 ząbki czosnku
  • 15 dag startego żółtego sera
  • 4 łyżki oleju
Przepis

Rybę kroimy na kawałki na jedną porcje. Folię aluminiową smarujemy olejem, układamy na niej kawałki ryby, skrapiamy cytryną i oprószamy przyprawą. Odstawiamy na 30 min. Tosty kroimy w drobną kostkę i mieszamy z serem, posiekanym koperkiem, czosnkiem i łyżką oleju. Kawałki ryby obkładamy starannie masą, wstawiamy do nagrzanego piekarnika (190°C) i zapiekamy ok. 20 min. Podajemy z białym pieczywem.

Przepis dodał użytkownik anitaferdek3

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1y1428
d1y1428
d1y1428
Więcej tematów
d1y1428

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj