Trwa ładowanie...
d1x3vvm
27 stycznia 2009, 18:32

Chleb kukurydziany

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d1x3vvm
Składniki
  • Składniki:
  • 175 g mąki kukurydzianej
  • 2 łyżeczki proszku do pieczenia
  • 2 jajka
  • 150 ml chudego jogurtu
  • 1 łyżeczka miodu
  • 1 łyżeczka oleju
Przepis

Sposób wykonania:
Wymieszać składniki, aby uzyskać miękkie ciasto. Przełożyć je do formy lekko posmarowanej tłuszczem i piec w temp. ok. 200 st. przez 10-15 minut.
Chlebek jest kruchy, świetnie smakuje z powidłami.

Przepis dodał użytkownik zagadkaa21

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1x3vvm
d1x3vvm
d1x3vvm
Więcej tematów
d1x3vvm

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj