Trwa ładowanie...
d42ry4s
28-02-2014 13:38

Chambord Velvet Jack

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d42ry4s
Składniki
  • 40 ml Jack Daniel’s® Tennessee Whiskey
  • 15 ml Chambord® Liqueur
  • 30 ml soku z cytryny
  • 15 ml syropu cukrowego
Przepis

Do szklanicy barmańskiej wlej wszystkie składniki, dodaj lód
i wyszejkuj. Zawartość szklanicy przelej do niskiej szklanki
wypełnionej kostkowym lodem. Udekoruj skórką z cytryny.

Przepis dodał użytkownik Pysznie

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d42ry4s
d42ry4s
d42ry4s
Więcej tematów
d42ry4s

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj