Trwa ładowanie...
d45sqfd
5 czerwca 2008, 22:16

biszkopt ktory zawsze sie udaje

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d45sqfd
Składniki
  • 4 jajka
  • szklanka maki
  • szklanka cukru
  • 3 lyzki octu
  • 3 lyzki oleju
  • lyzeczka proszku do pieczenia
Przepis

ubijamy piane z bialek z dodatkiem odrobiny soli nastepnie dodajemy zoltka potem cukier nastepnie make z proszkiem do pieczenia na koncu dodajemy olej oraz ocet pieczemy w temperaturze 180 stopni

Przepis dodał użytkownik gasiorek75

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d45sqfd
d45sqfd
d45sqfd
Więcej tematów
d45sqfd

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj