Trwa ładowanie...
d19vr5y
29 maja 2008, 21:14

Amur z grilla

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d19vr5y
Składniki
  • ryba amur
  • oliwa z oliwek
  • sól
  • przyprawa włoska i meksykańska
  • cytryna
Przepis

Rybę opłukać i polać sokiem z cytryny. Zostawić na kilka minut. Następnie posolić, dać przyprawy i polać oliwą z oliwek. Zawinąć w folie. Grillować przez ok pół godziny odwracając kilka razy.

Przepis dodał użytkownik monicca-87

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d19vr5y
d19vr5y
d19vr5y
Więcej tematów
d19vr5y

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj