Trwa ładowanie...
d4gzb43
Zupa z resztek i domowe grzanki. Nie marnuj jedzenia

Zupa z resztek i domowe grzanki. Nie marnuj jedzenia

Sylwia Majcher, autorka książki "Gotuję nie marnuję", przekonuje, że pyszną zupę możemy ugotować nawet z obierek warzyw i łodyg ziół. Będą do niej pasować domowe grzanki z czerstwego pieczywa. W ten sposób nic się w naszej kuchni nie zmarnuje.

Z liści i botwinki można ugotować Rozwiń

Transkrypcja:

Z liści i botwinki można ugotować zupę Mamy obierki Wszystkie które nam zostają z innych warzyw Gotujemy z tego bulion bulion z samych obierek końcówek Wszystkich młodych ziół To polecam żeby zbierać w lodówce albo w zamrażarce Czy pudełko Kod na inny pojemnik w tym Zbieramy to co nam zostaje wszystkie odpadki Jak zapomnimy takie pudełko ugotować sobie bulion To ja nazywam to Książki bulionem ratunkowym Taki bulion potem może stać pogoda na 4 dni w lodówce jeśli to jest zamrożone rzeczy to już nie polecam bo nie powinniśmy zamrażać Gangnam Rozwój bakterii nie powinni Zamrażać Ponownie ale 4 dni w taki bulion może postać w lodówce Ugotowani Cuda i ten bulion do risotto do właśnie Do ugotowania zupy przychodzimy z pracy mamy taki Bulion wlewamy do garnka podgrzewamy do tego Liście botwinki Też mogą być rzodkiewki to pomarszczone Gotujemy 10 minut dosłownie Doprawiamy jeśli Potrzebujemy to śmietaną jeśli nie może być tak Bulion bardzo dietetyczny Odrobinę soku z Cytryny do tego pieprz Sól świetna zupa która będzie genialnie smakowała i ci jeszcze do tego w ogóle dołożymy grzanki z chleba które nam Jak tylko Polacy wyrzucają najwięcej Tylko Polacy Ale W ogóle nie przez Europę Najwięcej chleba Grzanki szybkie Sklep Nie ma nic lepszego Świeży posiłek Ugotowany w domu ze składników W których znamy po
d4gzb43
d4gzb43
Więcej tematów