wp
Ziemniaczane gnocchi na kilka sposobów

Ziemniaczane gnocchi na kilka sposobów

Ania Starmach podpowiada, jak zrobić idealne ziemniaczane kopytka.
Głosuj
Głosuj
Podziel się
Opinie

Ania Stermach i Paweł Gradowski z Masterchefa przygotowali włoskie, ziemniaczane gnocchi. Kulinarna ekspertka wyjaśniła, czym danie to różni się od polskich kopytek i jak je zrobić, aby były puszyste i pyszne. Opowiedziała też o prostych i bardziej ekskluzywnych dodatkach. Można je podać m.in. z truflami.

wp

POLECAMY:

Prosty przepis na kluski saskie

Jak zmniejszyć kaloryczność pierogów?

Makaron domowy czy ze sklepu - który lepszy?

wp
Trwa ładowanie
.
.
.
Głosuj
Głosuj
0
Wow!
0
Ważne
0
Słabe
0
Straszne
Podziel się na Facebooku
wp
wp
wp