Trwa ładowanie...

Fasola na talerzu: sycąca i pyszna sałatka

Jesień to doskonały czas na wprowadzenie do swojego codziennego jadłospisu fasoli. O tej porze roku warzywo zawiera najwięcej składników odżywczych, ale smakuje wyśmienicie. Pamiętajmy, aby przed przygotowaniem dań z fasoli ją namoczyć

d2owh2p
d2owh2p

Jesień to doskonały czas na wprowadzenie do swojego codziennego jadłospisu fasoli. O tej porze roku warzywo zawiera najwięcej składników odżywczych i smakuje wyśmienicie. Pamiętajmy, by namoczyć rośliny strączkowe przed ugotowaniem. Najlepiej zostawić je w wodzie na całą noc.

Andrzej Polan zaprezentował przepis na ciepłą i sycącą sałatkę z fasoli. W jego kuchni nie zabrakło też innych sezonowych przekąsek. Zobaczcie przepisy na bakłażana z kaszą jęczmienną i suchą kiełbasą oraz ciasto drożdżowe z kabanosem, papryką i orzechami.

d2owh2p
d2owh2p
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2owh2p
Więcej tematów