Trwa ładowanie...
05-09-2015 08:56

Czy można uratować zjełczałą i spleśniałą żywność?

Zjełczałe masło lub orzechy i smakołyki pokryte pleśnią to najgorszy horror dla każdej gospodyni domowej. Niestety, zdarza się, że źle przechowywana żywność po prostu się psuje. Jak temu zaradzić i czy można spożywać jedzenie, które zaczyna pleśnieć? O tym wszystkim opowiedziała Katarzyna Bosacka.

d9zj1o7
d9zj1o7

Zjełczałe masło lub orzechy i smakołyki pokryte pleśnią to horror każdej gospodyni domowej. Niestety, zdarza się, że źle przechowywana żywność po prostu się psuje. Jak temu zaradzić i czy można spożywać jedzenie, które zaczyna pleśnieć? O tym wszystkim opowiedziała Katarzyna Bosacka.

d9zj1o7
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d9zj1o7
Więcej tematów

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj