Trwa ładowanie...
05-09-2015 08:56

Czy można uratować zjełczałą i spleśniałą żywność?

Zjełczałe masło lub orzechy i smakołyki pokryte pleśnią to najgorszy horror dla każdej gospodyni domowej. Niestety, zdarza się, że źle przechowywana żywność po prostu się psuje. Jak temu zaradzić i czy można spożywać jedzenie, które zaczyna pleśnieć? O tym wszystkim opowiedziała Katarzyna Bosacka.

d48v9al
d48v9al

Zjełczałe masło lub orzechy i smakołyki pokryte pleśnią to horror każdej gospodyni domowej. Niestety, zdarza się, że źle przechowywana żywność po prostu się psuje. Jak temu zaradzić i czy można spożywać jedzenie, które zaczyna pleśnieć? O tym wszystkim opowiedziała Katarzyna Bosacka.

d48v9al
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d48v9al
Więcej tematów