Trwa ładowanie...
d3faz5x
Zdrowe sosy do grillowanego mięsa. Dodają smaku i nie tuczą

Zdrowe sosy do grillowanego mięsa. Dodają smaku i nie tuczą

Katarzyna Bosacka tłumaczy, które rodzaje sosów warto wybierać do grillowanych potraw oraz jaki ketchup kupować, aby nie szkodził naszemu zdrowiu.

Większość osób nie wyobraża sobie Rozwiń

Transkrypcja:

Większość osób nie wyobraża sobie zjedzenia Potrawy z grilla bez jakiegoś Keczupu albo dwa Sosu Czym można zastąpić Dodatki żeby Jak było zdrowo Keczup wcale nie jest takie złe dlatego że w keczupie są pomidory Proszę pamiętać AIS Czasami pomidorowymi jest tak że im dłużej Jak gotujemy tą są dla nas zdrowsze Dlaczego Dlatego że one zawierają taki przeciw rakotwórcze Likopen A to jest 1 sekretów dieta śródziemnomorska Czy Włosi Grecy Hiszpanie którzy jedzą bardzo dużo Pomidorów i sosów Sos pomidorowy dzięki temu są zdrowsi Natomiast wybierając keczup Trzeba koniecznie sprawdzić ile tam jest cukru Dlatego że producenci wiedzą że my lubimy słodkie i kwaśne i tłuste Jak tam inne na języku jednak Wcześniej więc sypią ten cukier na potem I teraz Są kluczowe które mają nawet 40% cukru Proszę sobie wyobrazić butelka która składa się 40% Z cukru nasyconego przez producenta Ale są takie które mają na przykład 12 14 I to jest zdecydowanie lepsze we w Oprócz tego mamy Fantastyczną musztarda poprawiające trawienie prawie bez kalorii Oprócz tego jest chrzan Który też jest świetne Pod warunkiem że nie ma bardzo dużo mleka w proszku Tutaj to jest kwestia i laktozy I dodatkowych Kalorii Także z tym ISOS ale to nie były sosy majonezowe majonezowe wyrzucić Musztarda keczup dobrze wybrany bez cukru Duża ilość Chrzan
d3faz5x
d3faz5x
Więcej tematów