Trwa ładowanie...
18-03-2015 23:17

Gotowanie na ekranie: domowe sajgonki

Jak zrobić samemu sajgonki? Małgorzata Molska zaprezentowała naprawdę szybką wersję przygotowania tych azjatyckich przekąsek. Okazuje się, że zrobienie ich bez udziału dalekowschodniego profesjonalisty jest nad wyraz prosty. Potrzebny jest makaron różowy, wieprzowina i warzywa. Kucharka pokazała, jak sprawnie rolować sajgonki.

d1ln2ro
d1ln2ro

Jak zrobić samemu sajgonki? Małgorzata Molska zaprezentowała naprawdę szybką wersję przygotowania tych azjatyckich przekąsek. Okazuje się, że zrobienie ich bez udziału dalekowschodniego profesjonalisty jest nad wyraz proste. Potrzebny są m.in. makaron ryżowy, wieprzowina i warzywa. Kucharka pokazała, jak sprawnie rolować sajgonki.

d1ln2ro
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1ln2ro
Więcej tematów