Trwa ładowanie...
d1g2kkz
16-04-2008 15:10

Krakersy z serem zapiekane w bekonie

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d1g2kkz
Składniki
  • krakersy
  • bekon lub boczek w plastrach
  • tarty żółty ser
Przepis

Na każdym krakersie ułożyć warstwę tartego sera, owinąć plastrem bekonu. Zapiec w piekarniku o temperaturze 200 stopni C. Podawać schłodzone do temperatury pokojowej. Jako dodatek możemy podać pikantny sos. Pychota, polecam.

Przepis dodał użytkownik agajolaw

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1g2kkz
d1g2kkz
d1g2kkz
Więcej tematów
d1g2kkz

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj