Trwa ładowanie...
dwb9l7j
10-12-2013 14:22

Śledzie z cebulką i szczypiorkiem

Przepis
4.2
(43 głosy)
Oceń:
dwb9l7j
Składniki
  • 50 dag matiasów
  • 1 średnia cebula posiekana
  • szczypiorek kilka łodyg, pokrojonych na odcinki ok 0.5 cm
  • oliwa z oliwek
Przepis

Krok 1
Śledzie odmaczamy wedle uznania. U mnie jest to ok. 3 godz.
Krok 2
Odmoczone śledzie kroimy w kawałki ok 2-3 cm.
Krok 3
Śledzie przedkładamy do misy, dodajemy: cebulę, szczypiorek i oliwę z oliwek. Mieszamy.
Krok 4
Przed podaniem schłodzić w lodówce ok 2 godz. Najlepsze są następnego dnia. Smacznego :)

Przepis poleca Julita Strzałkowska

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dwb9l7j
dwb9l7j
dwb9l7j
Więcej tematów
dwb9l7j