Trwa ładowanie...
d1qidji
16-06-2013 12:37

Gotowana rzodkiewka

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d1qidji
Składniki
  • 1-2 pęczki rzodkiewek
  • 2 łyżki bułki tartej
  • 2 łyżki tartych migdałów Back Mit
  • 2 łyżki oleju Rapso
Przepis

Rzodkiewki umyć, odkroić korzonki i liście, wrzucić do osolonej gotującej się wody, gotować ok 8-13 minut (w zależności od wielkości rzodkiewek). Odcedzić.
Bułkę i migdały zrumienić na maśle/oleju, dodać rzodkiewki, delikatnie wymieszać, by całe były obtoczone.

Przepis dodał użytkownik ulinka

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1qidji
d1qidji
d1qidji
Więcej tematów
d1qidji