12-05-2008 09:28
GULASZ Z WARZYWAMI
Przepis
4.0
(6 głosów)
Oceń:
Składniki
- NA 4 OSOBY
- >50-60 DKG MIESA OD SZYNKI
- >2 MARCHEWKI
- >1 PIETRUSZKA
- >KAWALEK SELERA
- >3-4 CEBULE
- >SOL,PIEPRZ DO SMAKU
Przepis
MIESO POKROIC NA DROBNE KAWALKI.
WARZYWA ZETRZEC NA TARCE JARZYNOWEJ ,NA DUZYCH OCZKACH.
CEBULE POKROIC W POL TALARKI.
WSZYSTKIE SKLADNIKI PODSMAZYC NA ROZGRZANYM OLEJU,
NASTEPNIE PODLAC NIEWIELKA ILOSCIA WODY I DUSIC DO MIEKKOSCI.
POD KONIEC DUSZENIA DODAC PRZYPRAWY.
PODAWAC Z PIREE ZIEMNIACZANYM I KISZONYMI OGORKAMI.
SMACZNEGO.
Przepis dodał użytkownik elzmod5
Podziel się opinią
Komentarze
Trwa ładowanie
.
.
.