13-10-2009 18:23
Z porów i pieczarek
Przepis
0.0
(1 głos)
Oceń:
Składniki
- 20 dag porów /jasnych części/
- 20 dag pieczarek
- duża marchew
- jabłko winne
- łyżka oliwy
- pieprz,sól do smaku
- natka pietruszki do dekoracji
Przepis
Pory oczyścić i pokroić w krążki.Pieczarki,obrać,pokroić w paski.W rondelku rozgrzać olej włożyć pory i pieczarki,smażyć chwilę.Wlać kilka łyżek gorącej wody,dusić pod przykryciem.Marchewkę obrać i zetrzeć na tarce,włożyć do rondelka,poddusić.Zdjąć z ognia dodać starte jabłko,wymieszać i doprawić , ,
Przepis dodał użytkownik terenia__
Podziel się opinią
Komentarze
Trwa ładowanie
.
.
.