Trwa ładowanie...
dm457zh
18-09-2009 09:16

Sałatka z kiełbasą podana na tostach francuskich w towarzystwie sosu musztardowego

Przepis
4.0
(1 głos)
Oceń:
dm457zh
Składniki
  • Kiełbasa (śląska) 1 szt.
  • Sałata lodowa 100g
  • Cebula czerwona 1 szt.
  • Masło (do smażenia) ok. 100g
  • Musztarda
  • Śmietanka 18% do got.
  • Masło 100g, mąka 10g (na zasmażkę)
  • Czosnek, sól, pieprz, vegeta,
Przepis

1) Kiełbasę obgotować w wodzie z czosnkiem i Vegetą
2) Sporządzić zasmażkę, i dodać do niej wodę, musztardę i śmietankę, zredukować do konsystencji sosu a następnie doprawić .
3) Sałatę pokroić w paski, cebule w krążki przesmażyć je na maśle.
4) Kiełbasę przesmażamy na maśle z czosnkiem.
5) W jajku obtaczamy chleb tostowy i smażymy na maśle.
6) wszystko razem podajemy na talerzu, życzę smacznego :)

Przepis dodał użytkownik Bartek_Pawlikowski1

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dm457zh
dm457zh
dm457zh
Więcej tematów
dm457zh