Trwa ładowanie...
d10nbru
19-04-2009 15:32

Potrawa ogórkowo-pomidorowa

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d10nbru
Składniki
  • ogórki 1,5 kg
  • pomidor 50 dag
  • śmietana 2-3 łyżki
  • sól
  • pieprz
  • majeranek 1 łyżeczka
  • papryka słodka 1 łyżeczka
  • woda 1/2 szkl.
Przepis

Ogórki obrać, pokroić w średnią kostkę i poddusić w niewielkiej ilości wody przez kilka minut.
Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, pokroić w dużą kostkę i dodać do ogórków.
Gdy ogórki będą miękkie, dodać śmietanę, sól, pieprz i przyprawy.

Podawać do mięs.

Przepis dodał użytkownik oliwkowa

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d10nbru
d10nbru
d10nbru
Więcej tematów
d10nbru

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj