Trwa ładowanie...
d6rewzr
07-06-2008 11:13

Surówka z czerwonej kapusty

Przepis
3.0
(2 głosy)
Oceń:
d6rewzr
Składniki
  • ? kg czerwonej kapusty
  • 1 por
  • 2 średnie jabłka (ok. 30 dag)
  • sok z ? cytryny
  • 3 łyżki oliwy z oliwek
  • sól
  • pieprz
Przepis

Czerwoną kapustę umyć, osuszyć i poszatkować. Białą część pora pokroić w półplasterki. Jabłka obrać ze skórki i zetrzeć na tarce o dużych oczkach.

Wszystkie składniki razem połączyć. Dodać sok z cytryny, oliwę z oliwek, sól i pieprz. Wymieszać i odstawić na około 30 minut. Podawać jako dodatek obiadowy.

Przepis dodał użytkownik justina222

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d6rewzr
d6rewzr
d6rewzr
Więcej tematów
d6rewzr