Trwa ładowanie...
d35eye9
29-05-2008 23:08

Zupa ze świeżych szparagów.

Przepis
3.0
(1 głos)
Oceń:
d35eye9
Składniki
  • 2 pęczki zielonych szparagów
  • 0,25 l śmietany kremówki
  • 1 łyżka posiekanego koperku
  • 2 łyżki przyprawy w płynie Maggi
  • sól
  • 3 łyżki mąki
Przepis

Szparagi gotujemy w 1 litrze osolonej wody przez ok 10 minut, a następnie zaciągamy mąką wymieszaną z wodą. Dodajemy śmietanę i przyprawę w płynie. Na koniec dosypujemy koperek.

Przepis dodał użytkownik kluki1

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d35eye9
d35eye9
d35eye9
Więcej tematów
d35eye9