Trwa ładowanie...
d2tc4lj
13-04-2015 07:10

Francuskie rogaliki z szynką i serem

Przepis
3.0
(3 głosy)
Oceń:
d2tc4lj
Składniki
  • 4 rogaliki croissant
  • 1 krążek sera camembert
  • 4 plastry szynki dojrzewającej
  • 2 małe pomidory
  • garść rukoli
  • masło
  • pieprz i sól do smaku
Przepis

Rogaliki croissant przekrój delikatnie wzdłuż na pół i posmaruj masłem (ten etap można pominąć lub zastąpić delikatnym serkiem śmietankowym).

Na dolną część rogalika połóż pokrojonego w plastry pomidora oraz plastry sera pleśniowego. Teraz nałóż szynkę oraz rukolę. Można doprawić do smaku. Całość przykryj górną częścią rogalika i natychmiast podawaj.

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2tc4lj
d2tc4lj
d2tc4lj
Więcej tematów
d2tc4lj