Trwa ładowanie...
Informacja prasowa
24-02-2017 14:59

Biowitalna rewolucja w sektorze rolno - spożywczym!

Zmęczenie? Przesilenie wiosenne? Odkryj biowitalną żywność wysokowibracyjną, dostarczającą energii słonecznej, której tak bardzo brakuje nam w zimowych miesiącach. Jej źródłem jest żywność bez sztucznych dodatków, która odżywia organizm dostarczając mu brakujących częstotliwości. Odznacza się ona wysoką bioenergią, która podwyższa potencjał energetyczny człowieka.

Biowitalna rewolucja w sektorze rolno - spożywczym!Źródło: Materiały prasowe
dlyto9j
dlyto9j

Najnowsze osiągnięcia biofizyki pokazują, że światło jako fala elektromagnetyczna i zarazem strumień fotonów ma ogromny wpływ na jakość żywności, a przez to na organizm człowieka. Żywność jest informacją, a jej jakość objawia się w zdolności do usuwania z organizmu entropii (nieporządku) i wprowadzaniu negentropii (porządku). Idealny produkt spożywczy działa przede wszystkim jako transformator brakujących częstotliwości elektromagnetycznych.

„Określanie jakości żywności, szczególnie w przypadku jej wysublimowanych różnic stanowi wyzwanie dla współczesnej technologii oceny produktów spożywczych na przykład biorąc pod uwagę w szczególności produkty ekologiczne, które posiadają specyficzne walory, a ich parametryzacja konwencjonalnymi metodami wymaga dużych nakładów materiałowo – czasowych. Ponadto już na etapie komponentów do produkcji gotowego wyrobu istnieje konieczność sprawdzania ich jakości a następnie określenie wpływu na jakość produktu końcowego.

Najnowsze odkrycia biofizyków mówią, że jakość żywności zależy od zgromadzonej w niej energii świetlnej. Z danych eksperymentalnych wynika, że składniki nienaturalne zakłócają pole biofotonów, desynchronizując je i obniżając zdolność do wprowadzania porządku w organizmie. Z tego powodu firma Sante świadomie dobiera surowce o potwierdzonej pod tym kątem jakości, a także rezygnuje ze sztucznych składników. Jej wizytówką są produkty stworzone w 100% ze składników naturalnego pochodzenia, będących źródłem korzystnych częstotliwości.
Biowitalność to energia życiowa, którą możemy odnaleźć w żywności bez sztucznych dodatków. Biowitalne produkty są zdrowe i naturalne. Dojrzewały w słońcu i w sposób zgodny z naturą. To właśnie sztuczne dodatki powodują zmniejszenie się energii życiowej.” - mówi Aleksander Kwiatkowski ekspert Sante.

Dawniej uważano, że jakość żywności zależy od zawartych w niej witamin, minerałów i kalorii. Jednocześnie zauważono, że teoretycznie identyczne pokarmy, nie działają w taki sam sposób na ludzki organizm. Najwyższą biowitalność posiadają dziko żyjące rośliny o długim okresie wegetacji, czyli warzywa, owoce, zboża i orzechy – podstawowe surowce stosowane przez Sante.

dlyto9j

Moda na biowitalność to moda na zdrowie i świetne samopoczucie każdego dnia.

Materiały prasowe
Źródło: Materiały prasowe
dlyto9j
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dlyto9j
Więcej tematów