28 maja 2018, 21:46ZAPISZ ZAPISANO UDOSTĘPNIJSKOMENTUJTłuszcze w różnych smakach Tłuszcz to jedno z podstawowych "narzędzi" gotowania. Jednak trzeba się z nim odpowiednio obchodzić. Ekspert radzi, które tłuszcze "lubią" wysoką temperaturę i jak radzić sobie z tymi, które "nie lubią". tłuszcze smażenie Zwiń opis materiału Rozwiń opis materiału Odkryj więcej Kluski, które zawstydzą leniwe i kopytka. Do masy dodaję tanie warzywo ZAPISZ ZAPISANO Truskawki polej octem. Od pierwszego spróbowania pokochasz ten smak ZAPISZ ZAPISANO Szybki, chrupiący i pełen smaku. Zamiast podawać bób z masłem, robię tę mieszankę ZAPISZ ZAPISANO Młoda kapustka na obiad w sycącym daniu, a i tak są pytania o dokładki ZAPISZ ZAPISANO Zamiast gotować, upiekłam i włożyłam do burgera. Każdy się zajadał ZAPISZ ZAPISANO Weź 2 ogórki, ser i kilka składników do doprawienia. Sałatka o niebo lepsza niż mizeria ZAPISZ ZAPISANO Marynata do skrzydełek na grilla. Olej, przyprawy i 1 dodatkowy produkt zrobią robotę ZAPISZ ZAPISANO