oprac. Katarzyna Gileta5 lutego 2019, 10:31ZAPISZ ZAPISANO UDOSTĘPNIJSKOMENTUJSmażone warzywa. Azjatycki przysmak krok po kroku Odkryj więcej Letnie drożdżówki z morelami i kruszonką. Słodka klasyka do kawki ZAPISZ ZAPISANO Grillowana kiełbasa z najlepszymi dodatkami. Już więcej nie podasz jej ze zwykłą kromką ZAPISZ ZAPISANO Kluski, które zawstydzą leniwe i kopytka. Do masy dodaję tanie warzywo ZAPISZ ZAPISANO Truskawki polej octem. Od pierwszego spróbowania pokochasz ten smak ZAPISZ ZAPISANO Szybki, chrupiący i pełen smaku. Zamiast podawać bób z masłem, robię tę mieszankę ZAPISZ ZAPISANO Młoda kapustka na obiad w sycącym daniu, a i tak są pytania o dokładki ZAPISZ ZAPISANO Zamiast gotować, upiekłam i włożyłam do burgera. Każdy się zajadał ZAPISZ ZAPISANO Smażone warzywa sprawdza się zarówno jako dodatek do dania głównego, jak i samodzielny posiłek. Smażenie sprawia, że smak staje się bardziej intensywny, musimy jednak uważać, by nie przypalić jarzyn. warzywa obiad przepis Zwiń Rozwiń