Trwa ładowanie...

Słodki barszcz malinowy z makowymi uszkami

Nietypowa odsłona wigilijnego klasyku. Ten smak zachwyca!

d11hb8t
d11hb8t

Paweł Małecki na słodko rozpoczął przygotowania do świąt Bożego Narodzenia. Cukiernik poleca nietypowe dania na wigilijny stół. Proponuje m.in. malinowy barszcz z makowymi uszkami oraz piernik. Piernik w jego wydaniu nie musi być przygotowywany aż 6 tygodni przed spożyciem, a wystarczy mu zaledwie tydzień. Przekładany powidłami, otulony marcepanem i oblany polewą czekoladową smakuje wybornie.

d11hb8t
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d11hb8t
Więcej tematów

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj