Pączki z mięsnym farszem i sosem chrzanowym
Tłusty Czwartek coraz bliżej! Piotr Ogiński przygotował wyjątkowy przepis na pączki. Jednak zamiast tradycyjnego, słodkiego nadzienia, zaserwował farsz z mięsem i cebulą. Kucharz przystawkę podał z szybkim i prostym w wykonaniu sosem chrzanowym. Wytrawna alternatywa dla przejedzonych słodkościami smakoszy.
Tłusty Czwartek coraz bliżej! Piotr Ogiński przygotował wyjątkowy przepis na pączki. Jednak zamiast tradycyjnego, słodkiego nadzienia, zaserwował farsz z mięsem i cebulą. Kucharz przystawkę podał z szybkim i prostym w wykonaniu sosem chrzanowym (na bazie 3 łyżek gęstej śmietany z łyżką chrzanu i sokiem z połówki cytryny). To wytrawna alternatywa dla przejedzonych słodkościami smakoszy.