Jaki majonez na święta? Katarzyna Bosacka podpowiada
Jak co roku na święta wielkanocne, na stołach stanie wiele wspaniałych potraw. Do wielu z nich dodamy majonez. W rozmowie z Klaudią Stabach Katarzyna Bosacka zdradza, jak go wybrać.
To już pani Avon Tech majonezu zar… Rozwiń
Transkrypcja:
To już pani Avon Tech majonezu zaraz zbliżają się święta wielkanocne
Wiele osób wie że jednak ten majonez jako dodatek do wieku
Potraw
Czym się kierować iskor jeśli już naprawdę Chcemy kupić
I bardzo dobrze święta są od tego żeby usiąść
Z przyjaciółmi znajomymi z rodziną i zjeść
Panna wspaniały posiłek
Święta nie są po
Po to żeby odchudzać się i myśleć o
O tym że
Oto z M1
Ziarenko groszku i listek sałaty
Majonez
Powinien być
Nastola jest to tradycja polska ale
Ja co roku oszukuję moją rodzinę
Nie masz na przykład do sałatki
Wkładam 3/4 jogurtu naturalnego i 1/4 majonezu nikt naprawdę nikt
Tego nie zauważa
Ale to samo można zrobić z polewą jaj na twardo
Warto też żeby ten majonez był dobrze wybrany to znaczy żebym miał w sobie
Chociażby prawdziwe żółtka wiele majonezu
Mapy w żółte
Tak mało
A pamiętajmy że majonez No to jest
Tłuszcz roślinny tak olej plus żółtko DeFacto trochę soli
I to świat
O jego jak
Więc lepiej żeby to nie była jakaś masa jajeczna albo
Jeszcze gorzej żółtka w proszku czy co
Coś takiego Bo tego typu majonez
Też się zdarzają