Trwa ładowanie...
24-06-2015 07:51

Gotowanie na ekranie: karkówka w sosie rabarbarowym

Mikołaj Rey w ramach swojego cyklu w "Dzień Dobry TVN" wybrał się do Starej Kornicy w poszukiwaniu zielonego rabarbaru. - Rabarbar i przetwory z rabarbaru są tutaj tradycją - wyjaśniła Anna Szpura. Podróżnik kulinarny przygotował z rabarbaru sos na słono idealny do karkówki.

d4detro
d4detro

Mikołaj Rey w ramach swojego cyklu w "Dzień Dobry TVN" wybrał się do Starej Kornicy w poszukiwaniu zielonego rabarbaru.
- Rabarbar i przetwory z rabarbaru są tutaj tradycją - wyjaśniła Anna Szpura, właścicielka gospodarstwa agroturystycznego i specjalistka od tego warzywa. Podróżnik kulinarny przygotował z rabarbaru sos na słono idealny do karkówki. Warto wypróbować tego nietypowego połączenia.

d4detro
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4detro
Więcej tematów

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj