Trwa ładowanie...
d95a8ye
Wielkanocny pasztet jajeczny. Pysznie zapieczony z zewnątrz i soczysty w środku
pasztet
Sebastian Lubera
Wczoraj, 14 kwietnia 2025, 13:09

Wielkanocny pasztet jajeczny. Pysznie zapieczony z zewnątrz i soczysty w środku

Na wielkanocne śniadanie warto przygotować pasztet. W tym roku niech to jajka wiodą w nim prym! Porcja kolorowych warzyw, jajka surowe i ugotowane, a także śmietana, przyprawy i bułka tarta dla połączenia masy. Piekliśmy w keksówce 26x11 cm, przez ok. 1h w 180 stopniach C.
d95a8ye
d95a8ye
Więcej tematów

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj