oprac. Katarzyna Gileta6 lutego 2019, 12:44ZAPISZ ZAPISANO UDOSTĘPNIJSKOMENTUJSałatka z pieczonymi warzywami, żytnim chlebem i sosem truflowym Odkryj więcej Letnie drożdżówki z morelami i kruszonką. Słodka klasyka do kawki ZAPISZ ZAPISANO Grillowana kiełbasa z najlepszymi dodatkami. Już więcej nie podasz jej ze zwykłą kromką ZAPISZ ZAPISANO Kluski, które zawstydzą leniwe i kopytka. Do masy dodaję tanie warzywo ZAPISZ ZAPISANO Truskawki polej octem. Od pierwszego spróbowania pokochasz ten smak ZAPISZ ZAPISANO Szybki, chrupiący i pełen smaku. Zamiast podawać bób z masłem, robię tę mieszankę ZAPISZ ZAPISANO Młoda kapustka na obiad w sycącym daniu, a i tak są pytania o dokładki ZAPISZ ZAPISANO Zamiast gotować, upiekłam i włożyłam do burgera. Każdy się zajadał ZAPISZ ZAPISANO Pieczone warzywa to wymarzony składnik sałatek. Tym razem upieczone ziemniaki połączyliśmy z żytnim chlebem i wyrazistym sosem truflowym. Może być coś lepszego? warzywa przepis sałatka Zwiń Rozwiń