Aleksandra Hangel31 października 2019, 20:10ZAPISZ ZAPISANO UDOSTĘPNIJSKOMENTUJJanek Paszkowski o idealnych powidłach. "Nie można się śpieszyć" Odkryj więcej Chrupiąca kiszona kalarepa. Domowy sposób na nietypową przekąskę ZAPISZ ZAPISANO Letnie drożdżówki z morelami i kruszonką. Słodka klasyka do kawki ZAPISZ ZAPISANO Grillowana kiełbasa z najlepszymi dodatkami. Już więcej nie podasz jej ze zwykłą kromką ZAPISZ ZAPISANO Kluski, które zawstydzą leniwe i kopytka. Do masy dodaję tanie warzywo ZAPISZ ZAPISANO Truskawki polej octem. Od pierwszego spróbowania pokochasz ten smak ZAPISZ ZAPISANO Szybki, chrupiący i pełen smaku. Zamiast podawać bób z masłem, robię tę mieszankę ZAPISZ ZAPISANO Młoda kapustka na obiad w sycącym daniu, a i tak są pytania o dokładki ZAPISZ ZAPISANO Janek Paszkowski brał udział w pierwszej edycji "Masterchefa", jest autorem książek i prowadzi własną restaurację. W rozmowie z Aleksandrą Hangel opowiedział o kilku trikach, które pomogą w ugotowaniu perfekcyjnych powideł. powidła janek paszkowski Aleksandra Hangel Zwiń Rozwiń