oprac. Katarzyna Gileta3 kwietnia 2020, 12:03ZAPISZ ZAPISANO UDOSTĘPNIJSKOMENTUJJak zrobić domowy majonez? Trudno sobie wyobrazić święta wielkanocne bez majonezu. Dodajemy go do sałatek, jaj, wędlin. Niestety skład wielu sklepowych majonezów pozostawia wiele do życzenia, dlatego warto pokusić się o przygotowanie domowej wersji. majonez wielkanoc Zwiń opis materiału Rozwiń opis materiału Odkryj więcej Kluski, które zawstydzą leniwe i kopytka. Do masy dodaję tanie warzywo ZAPISZ ZAPISANO Truskawki polej octem. Od pierwszego spróbowania pokochasz ten smak ZAPISZ ZAPISANO Szybki, chrupiący i pełen smaku. Zamiast podawać bób z masłem, robię tę mieszankę ZAPISZ ZAPISANO Młoda kapustka na obiad w sycącym daniu, a i tak są pytania o dokładki ZAPISZ ZAPISANO Zamiast gotować, upiekłam i włożyłam do burgera. Każdy się zajadał ZAPISZ ZAPISANO Weź 2 ogórki, ser i kilka składników do doprawienia. Sałatka o niebo lepsza niż mizeria ZAPISZ ZAPISANO Marynata do skrzydełek na grilla. Olej, przyprawy i 1 dodatkowy produkt zrobią robotę ZAPISZ ZAPISANO