oprac. Katarzyna Gileta4 lipca 2018, 09:31ZAPISZ ZAPISANO UDOSTĘPNIJSKOMENTUJJadalne ozdoby. Chryzantema z kapusty pekińskiej Carving, czyli umijętność rzeźbienia w warzywach i owocach, wywodzi się z Dalekiego Wschodu. Pokazujemy, jak z kapusty pekińskiej i ogórka wyczarować prawdziwe dzieło sztuki. ozdoby kapusta pekińska carving krojenie warzyw sztuczki kulinarne +2Zwiń opis materiału Rozwiń opis materiału Odkryj więcej Kluski, które zawstydzą leniwe i kopytka. Do masy dodaję tanie warzywo ZAPISZ ZAPISANO Truskawki polej octem. Od pierwszego spróbowania pokochasz ten smak ZAPISZ ZAPISANO Szybki, chrupiący i pełen smaku. Zamiast podawać bób z masłem, robię tę mieszankę ZAPISZ ZAPISANO Młoda kapustka na obiad w sycącym daniu, a i tak są pytania o dokładki ZAPISZ ZAPISANO Zamiast gotować, upiekłam i włożyłam do burgera. Każdy się zajadał ZAPISZ ZAPISANO Weź 2 ogórki, ser i kilka składników do doprawienia. Sałatka o niebo lepsza niż mizeria ZAPISZ ZAPISANO Marynata do skrzydełek na grilla. Olej, przyprawy i 1 dodatkowy produkt zrobią robotę ZAPISZ ZAPISANO