WAŻNE
TERAZ

Strzelanina w Jerozolimie. Są zabici i ranni

Katarzyna Gileta

Herbata z rokitnikiem i gożdzikami. Aromatyczne cudo

Jeśli nie wyobrażacie sobie śniadania bez filiżanki herbaty, wypróbujcie przepis na orzeźwiający namar z dodatkiem aromatycznych przypraw. Świeży imbir, czarny pieprz, gożdziki, mięta podkręcą smak czarnej herbaty. Kropką nad i jest jednak rokitnik, który postawi nas na nogi i wzmocni odporność.

Więcej wideo
Biorę serek wiejski i składnik dubajskiej czekolady. Mam deser, o jakim nie śniłamBiorę serek wiejski i składnik dubajskiej czekolady. Mam deser, o jakim nie śniłam
Kurczak otulony miodowym sosikiem. Obiad gotowy w 30 minutKurczak otulony miodowym sosikiem. Obiad gotowy w 30 minut
Rządziły w polskich domach na obiad bez mięsa. W tej wersji polubisz je na nowoRządziły w polskich domach na obiad bez mięsa. W tej wersji polubisz je na nowo
Jednogarnkowe orzo z kurczakiem. Jak nie mam pomysłu na obiad, ten przepis mnie ratujeJednogarnkowe orzo z kurczakiem. Jak nie mam pomysłu na obiad, ten przepis mnie ratuje
Zamiast w garnku, robię gołąbki inaczej. Smakiem zaskoczy nie tylko farszZamiast w garnku, robię gołąbki inaczej. Smakiem zaskoczy nie tylko farsz
Fasolka szparagowa z mięsem mielonym. Raz zrobiłem i przepadłem za tym smakiemFasolka szparagowa z mięsem mielonym. Raz zrobiłem i przepadłem za tym smakiem
Sypany sernik jagodowy bez mąki pszennej. Zrób raz, a rodzina zakocha się w tym smakuSypany sernik jagodowy bez mąki pszennej. Zrób raz, a rodzina zakocha się w tym smaku

Wybrane dla Ciebie

Karkówkę piekę tylko w tej temperaturze. Zawsze wychodzi soczysta i delikatna
Karkówkę piekę tylko w tej temperaturze. Zawsze wychodzi soczysta i delikatna
Smażę na nim kurki zamiast na maśle. Wychodzą smaczniejsze i chrupiące, ale się nie przypalają
Smażę na nim kurki zamiast na maśle. Wychodzą smaczniejsze i chrupiące, ale się nie przypalają
Czy można jeść spleśniały ser po odkrojeniu pleśni? Wiele osób wciąż nie wie
Czy można jeść spleśniały ser po odkrojeniu pleśni? Wiele osób wciąż nie wie
Czy obraną cebulę trzeba przechowywać w lodówce? Wiele osób wciąż popełnia błąd
Czy obraną cebulę trzeba przechowywać w lodówce? Wiele osób wciąż popełnia błąd
Dodaj do rosołu w całości. Będzie idealnie klarowny i nabierze pięknego koloru
Dodaj do rosołu w całości. Będzie idealnie klarowny i nabierze pięknego koloru
Mięso idealne dla dzieci oraz seniorów. Ogrom minerałów i białka, a mało tłuszczu
Mięso idealne dla dzieci oraz seniorów. Ogrom minerałów i białka, a mało tłuszczu
Tych grzybów nigdy nie susz. Tracą smak, konsystencję, a nawet stają się niestrawne
Tych grzybów nigdy nie susz. Tracą smak, konsystencję, a nawet stają się niestrawne
Znajdziesz w każdym warzywniaku, ale zapomniana. Doskonała na stłuszczoną wątrobę i problemy z jelitami
Znajdziesz w każdym warzywniaku, ale zapomniana. Doskonała na stłuszczoną wątrobę i problemy z jelitami
Najdroższe grzyby. Kilogram kosztuje 250 tys. zł, ale niewielu odważy się je zbierać
Najdroższe grzyby. Kilogram kosztuje 250 tys. zł, ale niewielu odważy się je zbierać
Kiedyś jadali go tylko chińscy cesarze. Dziś ten grzyb rośnie też w Polsce, ale jest mało znany
Kiedyś jadali go tylko chińscy cesarze. Dziś ten grzyb rośnie też w Polsce, ale jest mało znany
Kurczaka robię w chrupiącej panierce. Nie używam bułki tartej i mąki
Kurczaka robię w chrupiącej panierce. Nie używam bułki tartej i mąki
Wygląda i smakuje jak pizza. Ale zrobisz w 5 minut i można jeść bez wyrzutów sumienia
Wygląda i smakuje jak pizza. Ale zrobisz w 5 minut i można jeść bez wyrzutów sumienia