Katarzyna Gileta19 listopada 2019, 13:31ZAPISZ ZAPISANO UDOSTĘPNIJSKOMENTUJGrzaniec krok po kroku Odkryj więcej Chrupiąca kiszona kalarepa. Domowy sposób na nietypową przekąskę ZAPISZ ZAPISANO Letnie drożdżówki z morelami i kruszonką. Słodka klasyka do kawki ZAPISZ ZAPISANO Grillowana kiełbasa z najlepszymi dodatkami. Już więcej nie podasz jej ze zwykłą kromką ZAPISZ ZAPISANO Kluski, które zawstydzą leniwe i kopytka. Do masy dodaję tanie warzywo ZAPISZ ZAPISANO Truskawki polej octem. Od pierwszego spróbowania pokochasz ten smak ZAPISZ ZAPISANO Szybki, chrupiący i pełen smaku. Zamiast podawać bób z masłem, robię tę mieszankę ZAPISZ ZAPISANO Młoda kapustka na obiad w sycącym daniu, a i tak są pytania o dokładki ZAPISZ ZAPISANO Nic tak nie rozgrzewa w jesienne i zimowe wieczory jak grzaniec. Słodki, pachnący cynamonem, goździkami, kardamonem i miodem. Przygotowanie grzańca w domu jest bardzo proste. Zobacz film. cynamon czerwone wino miód piwo grzaniec kardamon goździk +4 Zwiń Rozwiń