Trwa ładowanie...
d6xz5t7
Zamiast do zupy, kroję na sałatkę. Dietetyczne i zdrowe danie w 10 minut

Zamiast do zupy, kroję na sałatkę. Dietetyczne i zdrowe danie w 10 minut

Przepis na szybką, lekką i orzeźwiającą sałatkę z botwinki i truskawek. To połączenie młodych liści botwinki, rukoli, słonej fety, słodkich truskawek i chrupiących orzechów włoskich, polane aromatycznym sosem na bazie oliwy, miodu i musztardy. Ta sałatka to doskonały wybór na letni lunch, lekką kolację lub elegancką przystawkę. Wykorzystaj sezon na botwinkę i truskawki – ta sałatka zachwyca smakiem i prostotą!
d6xz5t7
d6xz5t7
Więcej tematów

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj