Katarzyna Gileta11 października 2018, 08:48ZAPISZ ZAPISANO UDOSTĘPNIJSKOMENTUJTajskie zielone curry. Rozgrzewająca propozycja na jesienne wieczory Odkryj więcej Letnie drożdżówki z morelami i kruszonką. Słodka klasyka do kawki ZAPISZ ZAPISANO Grillowana kiełbasa z najlepszymi dodatkami. Już więcej nie podasz jej ze zwykłą kromką ZAPISZ ZAPISANO Kluski, które zawstydzą leniwe i kopytka. Do masy dodaję tanie warzywo ZAPISZ ZAPISANO Truskawki polej octem. Od pierwszego spróbowania pokochasz ten smak ZAPISZ ZAPISANO Szybki, chrupiący i pełen smaku. Zamiast podawać bób z masłem, robię tę mieszankę ZAPISZ ZAPISANO Młoda kapustka na obiad w sycącym daniu, a i tak są pytania o dokładki ZAPISZ ZAPISANO Zamiast gotować, upiekłam i włożyłam do burgera. Każdy się zajadał ZAPISZ ZAPISANO Nie ma nic lepszego niż kociołek rozgrzewającej i aromatycznej potrawy. Zielone tajskie curry to wprost wymarzone danie na jesienne wieczory. Sekret tego dania tkwi w wyrazistych dodatkach. curry kuchnia azjatycka kuchnia tajska Zwiń Rozwiń