Katarzyna Gileta18 grudnia 2018, 10:08ZAPISZ ZAPISANO UDOSTĘPNIJSKOMENTUJSpankopita. Grecka tarta ze szpinakiem Spankopita to popularny grecki placek z dobrze doprawionym szpinakowym farszem. Smak podkręca też dodatek sera feta. By ułatwić sobie pracę, możesz użyć gotowego ciasta filo lub francuskiego. szpinak kolacja tarta kuchnia grecka kuchnie świata ciasto filo +3Zwiń opis materiału Rozwiń opis materiału Odkryj więcej Kluski, które zawstydzą leniwe i kopytka. Do masy dodaję tanie warzywo ZAPISZ ZAPISANO Truskawki polej octem. Od pierwszego spróbowania pokochasz ten smak ZAPISZ ZAPISANO Szybki, chrupiący i pełen smaku. Zamiast podawać bób z masłem, robię tę mieszankę ZAPISZ ZAPISANO Młoda kapustka na obiad w sycącym daniu, a i tak są pytania o dokładki ZAPISZ ZAPISANO Zamiast gotować, upiekłam i włożyłam do burgera. Każdy się zajadał ZAPISZ ZAPISANO Weź 2 ogórki, ser i kilka składników do doprawienia. Sałatka o niebo lepsza niż mizeria ZAPISZ ZAPISANO Marynata do skrzydełek na grilla. Olej, przyprawy i 1 dodatkowy produkt zrobią robotę ZAPISZ ZAPISANO