Trwa ładowanie...
07-10-2015 12:32

Smaczny obiad z resztek z poprzednich posiłków

Zobaczcie, jak wyczarować z nich risotto z kurczakiem i pappa al pomodoro.

dawi9ly
dawi9ly

Włoch Marco Ghia na co dzień uczy ludzi gotować. Jego przepisy to nie tylko wymyślne dania, ale także proste potrawy z resztek pozostałych z poprzednich posiłków: obierek z warzyw, kawałków wędliny czy czerstwego chleba. Zobaczcie, jak wyczarować z nich smaczny obiad - risotto z kurczakiem i pappa al pomodoro.

Kucharz pokazał również, jak prawidłowo przechowywać produkty w lodówce, żeby się nie psuły i zachowały odpowiednią temperaturę.

dawi9ly
dawi9ly
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dawi9ly
Więcej tematów

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj