oprac. Katarzyna Gileta23 października 2019, 09:03ZAPISZ ZAPISANO UDOSTĘPNIJSKOMENTUJSezon na kaki. Dlaczego warto jeść te owoce? Owoce kaki dostępne są u nas jesienią i zimą. Zawierają wiele cennych składników odżywczych, dlatego warto włączyć je na stałe do swojej codziennej diety. Co warto wiedzieć o tych specyficznych owocach? kuchnia persymona owoce sezonowe kaki właściwości zdrowotne +2Zwiń opis materiału Rozwiń opis materiału Odkryj więcej Kluski, które zawstydzą leniwe i kopytka. Do masy dodaję tanie warzywo ZAPISZ ZAPISANO Truskawki polej octem. Od pierwszego spróbowania pokochasz ten smak ZAPISZ ZAPISANO Szybki, chrupiący i pełen smaku. Zamiast podawać bób z masłem, robię tę mieszankę ZAPISZ ZAPISANO Młoda kapustka na obiad w sycącym daniu, a i tak są pytania o dokładki ZAPISZ ZAPISANO Zamiast gotować, upiekłam i włożyłam do burgera. Każdy się zajadał ZAPISZ ZAPISANO Weź 2 ogórki, ser i kilka składników do doprawienia. Sałatka o niebo lepsza niż mizeria ZAPISZ ZAPISANO Marynata do skrzydełek na grilla. Olej, przyprawy i 1 dodatkowy produkt zrobią robotę ZAPISZ ZAPISANO