Trwa ładowanie...
dsz27p7
10-02-2009 18:57

Puree z zielonego groszku

Przepis
1.5
(4 głosy)
Oceń:
dsz27p7
Składniki
  • 1 puszka zielonego groszku konserwowego
  • 1 łyżka masła
  • 2 łyżki słodkiej śmietanki
  • 2 łyżki usiekanego koperku
  • szczypta soli
Przepis

Groszek odcedzić. Odsypać ? puszki. W garnuszku roztopić masło. Wsypać groszek i koperek. Wlać śmietankę. Dusić 5 minut na małym gazie. Zmiksować blenderem. Dodać resztę groszku, doprawić szczyptą soli. Dobrze wymieszać. Podawać na ciepło.

Przepis dodał użytkownik suzume

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dsz27p7
dsz27p7
dsz27p7
Więcej tematów
dsz27p7