Trwa ładowanie...
d1e9kl6
10-02-2009 18:57

Puree z zielonego groszku

Przepis
3.0
(4 głosy)
Oceń:
d1e9kl6
Składniki
  • 1 puszka zielonego groszku konserwowego
  • 1 łyżka masła
  • 2 łyżki słodkiej śmietanki
  • 2 łyżki usiekanego koperku
  • szczypta soli
Przepis

Groszek odcedzić. Odsypać ? puszki. W garnuszku roztopić masło. Wsypać groszek i koperek. Wlać śmietankę. Dusić 5 minut na małym gazie. Zmiksować blenderem. Dodać resztę groszku, doprawić szczyptą soli. Dobrze wymieszać. Podawać na ciepło.

Przepis dodał użytkownik suzume

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1e9kl6
d1e9kl6
d1e9kl6
Więcej tematów
d1e9kl6

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj