Polędwiczka wieprzowa z musem kalafiorowym
Dobry kawałek mięsa to dla wielu osób podstawa dania obiadowego. Ważna jest także znajomość produktu, aby wydobyć maksimum jego smaku. Przykładem jest polędwiczka wieprzowa, która dobrze usmażona smakuje wyjątkowo. Szef Kuchni Klaudiusz Wachowiak pokazał, jak przygotować to mięso.
Dobry kawałek mięsa to dla wielu osób podstawa dania obiadowego. Ważna jest także znajomość produktu, aby wydobyć maksimum jego smaku. Przykładem jest polędwiczka wieprzowa, która dobrze usmażona smakuje wyjątkowo. Szef Kuchni Klaudiusz Wachowiak pokazał, jak przygotować to mięso.
W ramach dodatków zaserwować kremowe puree z kalafiora - podpowiadając, że wystarczy jeden dodatek do gotowania tego warzywa, aby smakowało jeszcze lepiej, a także grillowane fasolki szparagowe z boczkiem.
Źródło: newsrm.tv