Trwa ładowanie...

Polędwiczka wieprzowa z musem kalafiorowym

Dobry kawałek mięsa to dla wielu osób podstawa dania obiadowego. Ważna jest także znajomość produktu, aby wydobyć maksimum jego smaku. Przykładem jest polędwiczka wieprzowa, która dobrze usmażona smakuje wyjątkowo. Szef Kuchni Klaudiusz Wachowiak pokazał, jak przygotować to mięso.

d1gfj40
d1gfj40

Dobry kawałek mięsa to dla wielu osób podstawa dania obiadowego. Ważna jest także znajomość produktu, aby wydobyć maksimum jego smaku. Przykładem jest polędwiczka wieprzowa, która dobrze usmażona smakuje wyjątkowo. Szef Kuchni Klaudiusz Wachowiak pokazał, jak przygotować to mięso.

W ramach dodatków zaserwować kremowe puree z kalafiora - podpowiadając, że wystarczy jeden dodatek do gotowania tego warzywa, aby smakowało jeszcze lepiej, a także grillowane fasolki szparagowe z boczkiem.

Źródło: newsrm.tv

d1gfj40
d1gfj40
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1gfj40
Więcej tematów