ycipk-nkum36
ycipk-nkum36

Fasolka szparagowa - Przepis

Trwa ładowanie...
Fasolka szparagowa
Podziel się
Składniki
    • po 0,25 kg fasolki szparagowej zielonej i żółtej
    • sól
    • pieprz
    • 3 łyżki oliwy
    • 2-3 łyżki bułki tartej
Przepis

Obie fasole umyć i ugotować w lekko osolonej wodzie do miękkości, ale żeby nie była za bardzo rozgotowana. Odcedzić na sitko i odstawić na około 10 minut żeby nieco ostygła. Na patelni rozgrzać oliwę, wrzucić fasolki. Doprawić solą, pieprzem i posypać bułką tartą. Podsmażyć kilka minut, delikatnie mieszając co jakiś czas, do momentu aż bułka nieco się zrumieni.

Przepis dodał użytkownik justynak2233

ycipk-nkum36
0
komentarze
Głosuj
Głosuj
0
Wow!
0
Ważne
0
Słabe
0
Straszne
ycipk-nkum36
ycipk-nkum36